biograf

3 anderledes gaveideer til teenageren

Det er ikke altid lige nemt at finde på gaver til andre, når de har fødselsdag, eller der er juleaften. Specielt til unge mennesker kan det være svært at finde på noget at give, især hvis man ikke er helt inde i, hvad der er moderne og eftertragtet.

Der er dog nogle sikre vindere, når det kommer til teenagegaver, og generelt er den en god idé at give oplevelser, som både vil gøre teenageren glad og samtidig være gavnligt for klimaet – så her kommer tre forslag til, hvad man kan give.

En tur i biffen

Første punkt på listen er en sikker vinder, nemlig en tur i biografen.

Nordisk film biografer tilbyder gavekort, som er meget oplagte at give til teenageren, hvad enten det er en dreng eller en pige. Man kan eksempelvis give en biograftur for to, så modtageren selv kan bestemme, hvem der skal med.

Det er nemlig en superhyggelig aktivitet med en god ven, kæreste eller søskende, og med et gavekort til biffen er man sikker på at ramme plet.

Hvis man vil gøre lidt ekstra, kan man afsøge biograferne og finde ud af, hvilke film der går, så teenageren får lidt ekstra at glæde sig til, når vedkommende hører om de fede film.

Klatrepark for vovehalsen

En anden rigtig sjov og en anelse udfordrende aktivitet, man kan give i gave til teenageren, er en tur i klatrepark.

Det er en rigtig populær, mere og mere udbredt aktivitet, som egner sig rigtig godt til lettere grænsesøgende unge, der ikke lider af alt for meget højdeskræk. Man kan gøre det til en aktivitet for hele familien, for der er typisk klatrebaner for alle niveauer og aldre, så både store og små kan være med.

Der er efterhånden kommet en del klatreparker i Danmark, så de fleste vil have én indenfor en overskuelig radius.

Svømmehallen er altid god

Endnu en god gaveidé til de fleste teenagere, drenge såvel som piger, er en tur i svømmehallen. Hvis man kender en svømmehal, der ovenikøbet har en wellnessafdeling, er det kun et boost, som helt sikkert vil glæde teenageren.

Igen er det en oplagt aktivitet for hele familien, men man bør lade modtageren bestemme, hvem han eller hun vil have med i svømmeren, da det også er hyggeligt og sjovt at tage af sted med sine gode venner.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!