LED lyskæde

Giv din din teenager noget fedt lys på værelset

Er det ved at være tid til, at der sker noget nyt med din teenagers værelse? Så kan det være, at det er nu, det er på tide at komme af med alle de barnlige ting, de mere fjollede farver og det legetøj, der stadig præger værelset.

Når ens barn, når en vis alder, er det nemlig tid til, at værelset bliver lidt mere voksent at se på, det skal være praktisk og opfylde nogle andre behov og vigtigst af alt, så skal din teenager være vild med det. Alt andet lige, så er det et sted, som din teenager kommer til at bruge meget tid bag lukkede døre.

Og derfor er der især én ting, som du ikke må gå på kompromis med – og det er belysningen.

Husk den praktiske og hyggelige belysning

Det er nemlig vigtigt, at der er et godt og skarpt lys, der kan laves lektier ved lige såvel, som der også skal være en afdæmpet løsning. Det er nemlig den, der bruges, når der skal hygges på værelset for eksempel med en god film.

Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på det stor udvalg af E14 pærer, e27 pærer, g9 pærer, som du kan finde online på en side som https://www.lyskilderdirekte.dk/.

Her er der nemlig tale om EL pærer i den aboslut bedste kvalitet, og som kan være med til at opfylde alle behov for belysning på det nye teenageværelse.

Når der skal spares penge i budgettet

Med E14 pærer, e27 pærer, g9 pærer er der desuden tale om lyskilder, der er billige i drift – og vi ved alle, hvor dyrt det kan være at have en teenager i huset, hvorfor det altid er fordelagtigt at finde nogle metoder til at spare lidt penge. Og det kan netop være på energiforbruget, når der bruges nogle pærer uden et så stort forbrug.

Det betyder desuden også, at der ikke er nogen grund til, at du altid er efter din teenager, når der skal slukkes lys efter, man har forladt værelset. Selve forbruget er nemlig så lavt, at den næsten ikke vil kunne mærkes i dit budget i forhold til nogle af de ældre EL pærer, der er at finde i mange af de danske hjem.

Sæt nemt prikken over i’et

Når du gerne vil sørge for en indretning, som virkelig spiller på din teenagers nye værelse, er det også E14 pærer, e27 pærer, g9 pærer du skal vende blikket mod.

For ligesom det gør sig gældende med planter i stuen og gardinet i soveværelset, så kan de smukke pærer være med til at sætte prikken over i’et på indretningen på en teenagers værelse.

Og glem ikke at sætte prikken over i’et

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at huske de små detaljer. Det kan for eksempel være et hyggeligt gardin, nogle plakater på væggene, planter og andre former for brugsgenstande, der kan være til at sætte prikken over i’et på værelset.

Find flere ideer til gaven til din teenager her.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!