Top 5 gaveideer i 2020

Trends ændrer sig hele tiden. Hvis du forsøger at tænke bare fem år tilbage, så vil du med sikkerhed være i stand til remse et par trends frem.

Derfor er det altså også helt naturligt at gave-trends ændrer sig. Så sent som i 2019 har Apple AirPods været utrolige populære, hvorved det næsten var en lov at have dette på ønskelisten som teenager.

Det er selvfølgelig forskelligt fra aldersgruppe til aldersgruppe, hvilke gaveideer der hitter, men de største trends figurerer som regel altid hos teenagerne. Vi vil her i artiklen komme ind på fem forskellige gaver som vil trende i 2020.

Apple AirPods Pro

Vi kan jo ligeså godt få den af vejen – AirPods forbliver en trend i 2020. Det virker til at de er kommet for at blive, og de har næsten taget plads som et prestigeobjekt. Dette kan være skidt for børn og teenagere, da de sociale medier er med til at skabe disse trends der kan sætte for stort fokus på dyre materielle ting. Under alle omstændigheder så forventes denne gave at gives mange gange i løbet af det nye år!

E-sports udstyr 

E-sport er under enorm vækst. De sidste fem år er e-sport blevet utroligt stort i Danmark, og det forventes kun at fortsætte.

Astralis’ succes har en stor finger med i spillet her, hvorved der altså er mange danske børn der drømmer om at kunne leve af at spille computer. Nu kan du altså ikke kun spille fodbold og håndbold i din lokale forening. Flere og flere foreninger har indført e-sport hvorved man altså kan sende sine børn til træning foran computeren såvel som til fodbold træning.

Dyrt tøj

Sociale medier (specielt Instagram) er med til at give den yngre generation er forvrænget billede af virkeligheden. De ser for det meste andre folks gode side af livet, og alt det positive omkring dem. Desværre inkluderer dette ofte dyrt tøj, sko og tasker. Derfor vil gaveønskerne altså naturligvis blive dyrere og dyrere, og der vil helt sikkert opstå konflikter over det. Under alle omstændigheder så vil der være mange fashion gaver i 2020.

Fitness tøj

Fitness har været populært i en del år efterhånden. Der opstår hele tiden nye trends inden for fitness. For tiden virker det til at crossfit er blevet meget populært, og flere og flere atleter lever af sporten efterhånden. Her spiller de sociale medier også en stor rolle, da kropsidealet dannes gennem perfektionistiske billeder på Instagram. Dette sender flere og flere af os afsted i fitness, og derfor vil der også være flere fitness gaver der trender næste år.

Oplevelsesgaver

Oplevelser er i høj kurs. Man kan ikke få for mange oplevelser, hvorfor der selvfølgelig også vil være mange gavekort at give i det nye år.

Det kan være svært ar finde en god oplevelsesgaver. Men en oplevelsesgave behøver heller ikke at være dyr og prangende. Vi bruger generelt mange penge på at gå ud og spise, gå i biografen og alt mulig andet. Derfor kan gaver i denne kaliber sagtens hamle op som små overraskelse, og det har aldrig været nemmere med internettet hvor flere virksomheder altså har set en mulighed i at udstede diverse gavekort til middage, biografture, helikoptertur og landevejs kørsel i en Ferrari – ja you name it!